Helyi közélet

2015.07.15. 13:30

Kulisszatitkok a Campus Fesztiválról: mit kíván Caro Emerald?

Debrecen - Hollandia első számú fesztiválzenekarának repülőgépe Pesten landol, onnan egyből jönnek Debrecenbe.

Debrecen - Hollandia első számú fesztiválzenekarának repülőgépe Pesten landol, onnan egyből jönnek Debrecenbe.

Egy hét múlva kezdődik a régió legnagyobb bulija, a Campus Fesztivál, amelyen a hazai zenei élet legjava mellett világsztárok is koncerteznek. Pillantsunk be egy kicsit a kulisszák mögé!

A „fair trade” szellemében

A július 22-én kezdődő, négynapos nagyerdei fesztivál kiemelt külföldi sztárvendége Caro Emerald, aki zenekarával a 40-es, 50-es évek jazz zenéjét professzionálisan ötvözi a mai modern popzenei hatásokkal, ráadásul a hölgynek elképesztő hangja van. Hollandia első számú fesztiválzenekarának repülőgépe Pesten landol, onnan egyből jönnek Debrecenbe.

Hiába világszerte ismert zenekarról van szó, a bandának extra különleges igényei nincsenek a szervezők felé, leginkább a vendéglátás terén fogalmaztak meg elvárásokat. Sok gyümölcsöt, zöldséget, friss élelmiszert szolgálnak majd fel nekik, az énekesnő, Caro diétásan étkezik, természetesen ez alól a kóla sem kivétel. A zenekart friss gyömbér és Nutella is várja majd az öltözőben. „Külön megköszönjük, ha olyan termékeket kaphatunk, amelyek a fair trade szellemében kerülnek az asztalra, öko- és biogazdaságokból származnak és segítik a világunkat jobb hellyé válni” – fogalmazott a Campus Fesztivál szervezőihez címzett levelében a zenekar. Nemcsak természetes finomságokat, de ajándékcsomagot is kapnak majd a csapat tagjai, így akár Hollandiában a Campus Fesztivál pólójában is felléphetnek.

A koncert egészen biztosan látványban és a megszólalásában is egyedülálló lesz, ugyanis speciális fénytechnikát és komoly hangszerparkot biztosít a fesztivál a külföldi sztárvendégnek.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában