Helyi közélet

2015.07.22. 11:01

Fennakadt a Jeep a határon

Hajdú-Bihar - Egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit és egy körözött autót fogtak a hajdú-bihari rendőrök az elmúlt órákban.

Hajdú-Bihar - Egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit és egy körözött autót fogtak a hajdú-bihari rendőrök az elmúlt órákban.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 11 esetben foganatosítottak.

Elfogatóparancs volt ellene

Egy helyi polgárőr 2015. július 21-én 9 óra 30 perckor a rendőrökkel közösen látott el szolgálatot, amikor olyan információ jutott a tudomására, hogy Debrecenben, a Szikigyakor utcában egy körözött férfi tartózkodik. A rendőrök a polgárőr közreműködésével felkutatták és igazoltatták a 37 éves S. Imrét, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság tartás elmulasztása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a hajdúsámsoni lakost elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

Az olasz hatóság körözte a gépkocsit

Az ártándi közúti határátkelőhelyen 2015. július 21-én 21 óra 45 perckor Romániába jelentkezett kilépésre egy olasz forgalmi rendszámú Jeep típusú gépjárművel közlekedő moldáv férfi. A határrendészek ellenőrzése alatt kiderült, hogy a gépkocsit a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) a olasz hatóságok körözik. A rendőrök a moldáv állampolgárt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrsre, a személyautót pedig lefoglalták.

- police.hu -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában