Helyi közélet

2015.07.02. 13:38

Az orosz nagykövettel és főkonzullal tárgyalt Debrecen polgármestere

Debrecen - Szergejev Vlagyimir Nyikolájevics, az Oroszországi Föderáció rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, és Szergej Borozdin az Oroszországi Föderáció debreceni főkonzulja látogatást tett a Régi Városházán 2015. július 25-én, ahol találkozott Papp László polgármesterrel.

Debrecen - Szergejev Vlagyimir Nyikolájevics, az Oroszországi Föderáció rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, és Szergej Borozdin az Oroszországi Föderáció debreceni főkonzulja látogatást tett a Régi Városházán 2015. július 25-én, ahol találkozott Papp László polgármesterrel. A megbeszélésen többek között szó esett Debrecen fejlesztési elképzeléseiről, az elmúlt időszak intenzív gazdaságfejlesztéseiről és jövőbeni terveiről, valamint turisztikai és kulturális témákról. Debrecenben több mint fél évszázaddal ezelőtt létesült az orosz főkonzulátus, mely nem csak az üzleti célú utazások esetében szükséges ügyintézést segíti, de az orosz- magyar gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatok erősödése, elmélyítése érdekében is jelentős a további együttműködésekhez. A találkozón így szóba kerültek a tudományos, oktatási, kutatási, gazdasági területek, valamint a turizmust érintő együttműködési lehetőségek is.

- Pál Csaba -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában