Helyi közélet

2015.06.15. 07:23

Újra egy cívisvárosi szépségért szoríthatunk

Debrecen - A Magyarország Szépe versenyébe egyedüli debreceniként került be Bordás Cintia.

Debrecen - A Magyarország Szépe versenyébe egyedüli debreceniként került be Bordás Cintia.

Egyik neves szépségverseny követi a másikat, így ideje felocsúdnunk, hogy nem egy cívisvárosi szépség nyerte a Miss Universe-t, mert máris újabb debreceni lányért szoríthatunk, ezúttal a Miss World Hungary, azaz a Magyarország Szépe versenyen. Megyénkből egyedül Bordás Cintiát válogatta be a neves zsűri a szerencsés huszonegybe. A múlt heti háziversenyek után Cintia bekerült a 16 finalista közé (öt lány nem jutott tovább a táborból), így már biztosan láthatjuk a döntőben, amit a Duna tévé közvetít élőben. A megmérettetésre több ezren jelentkeztek az ország minden szegletéből, azzal a reménnyel, hogy június 21-én az ő fejükre kerül a királynői korona, s képviselhetik hazánkat a kínai világversenyen. Az idei verseny mottója, „Beauty with Purpose”, azaz a szépség nem csak önmagáért való. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak – olvasható a műsor ismertetőjében.

Modellversenyt már nyert

A versenyzőkről azonban még nem készült „ismertető”, így Cintiát faggatuk arról, mivel foglalkozik. Kiderült, a 22 éves lány jelenleg a Miskolci Egyetem jogtudományi karának hallgatója, s nem első alkalommal indul szépségversenyen. 2014-ben elhódította az elsőnek járó címet a Fórum topmodell versenyén, tehát egyáltalán nem idegen számára egy ilyen esemény nyüzsgő forgataga. A versenyről szólva pedig leginkább az izgalmas programokat és a jófej versenyzőtársakat emelte ki.

A családjával élő Cintia arról is mesélt, rengeteg edzéssel és leginkább mentálisan készült a válogatóra, nem csoda hát, hogy amikor szépségtippjeiről faggattuk, akkor is a folyamatos edzést és a megfelelő táplálkozást említette. A 174 centis és mindössze 52 kilós szépség diplomatikusan fogalmazott, amikor az esélyekről kérdeztük. Mint mondta, szerinte mindenkinek egyforma esélye van a győzelemre.

HBN-SZFÁ​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában