Helyi közélet

2015.06.04. 12:13

Fesztiválra utaznak New Brunswickba

Debrecen - Debrecen és New Brunswick testvérvárosi szerződése aláírásának 25. évfordulója alkalmából nagyszabású Magyar Hagyomány Fesztivált rendeznek június 6-án New Brunswickban.

Debrecen - Debrecen és New Brunswick testvérvárosi szerződése aláírásának 25. évfordulója alkalmából nagyszabású Magyar Hagyomány Fesztivált rendeznek június 6-án New Brunswickban. Ebből az alkalomból június 4-én az Egyesült Államokba utazik a debreceni önkormányzat képviseletében Papp László polgármester, Barcsa Lajos alpolgármester és Kovács Ádám, a polgármesteri kabinetiroda vezetője. Az eseményen Mr. Jim Cahill, New Brunswick polgármestere fogadja a debreceni delegációt. A fesztiválon Papp László polgármester köszönti az esemény résztvevőit.

Az 1990-ben aláírta együttműködés az elmúlt 25 év alatt az oktatást, a polgári szerepvállalást, a gazdasági innovációt, a kultúrát és a művészetek területeit is érintette. A partnerségi kapcsolat elmélyítése, valamint az új kultúrák és tanulási formák megismerése érdekében évek óta amerikai és magyar diákok felváltva látogatnak el egymás városába.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában