Helyi közélet

2015.06.10. 12:35

Autósiskola, ami a Campus Fesztre vezet

Debrecen - A Campus Autósiskola tanulói nem csak vezetni tanulnak meg, a Campus Fesztiválon is ott lehetnek.

Debrecen - A Campus Autósiskola tanulói nem csak vezetni tanulnak meg, a Campus Fesztiválon is ott lehetnek.Nem csak az egyetemistáknak, de a középiskolásoknak és az idősebbeknek, a már dolgozó felnőtteknek is kiváló lehetőséget biztosít a Campus Autósiskola a jogosítvány megszerzésére, hiszen az elméleti és a gyakorlati órák illeszkednek minden korosztály időbeosztásához. A nagyon elfoglaltaknak még arra is van lehetőségük, hogy szombatonként teljesítsék a kötelező – utcai forgalomban – eltöltött vezetési gyakorlatot.

A tanfolyamok a Campus Autósiskolánál nyáron is folyamatosan indulnak, a több ezer sikeres vizsgázó pedig jó alap arra, hogy az új tanulók bízzanak magukban és oktatóikban, akik jelentős tapasztalattal segítik a kezdő vezetőket. A nyár nem csak azért egyedülálló, mert nem kell attól félni, hogy csúszós és jeges úton küzdjön az autóval a volán mögött a tanuló, hanem azért is, mert aki július 17-ig jelentkezik és befizeti a tanfolyamot – részletfizetési lehetőség biztosított –, a Campus Autósiskola jóvoltából egy bérlettel a zsebében vághat neki a nyár legnagyobb debreceni bulijának, a Campus Fesztiválnak.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában