Helyi közélet

2015.05.30. 14:23

Tízezerszer mondtak igent az autóra

Debrecen - A Kia 7 évre, vagy 150 ezer kilométerig vállal garanciát a modellre.

Debrecen - A Kia 7 évre, vagy 150 ezer kilométerig vállal garanciát a modellre.

Ünnepélyes keretek között adta át új tulajdonosának a tízezredik Kia Cee’d autót pénteken az OMP Autóház Kft. ügyvezetője. – Rendkívül népszerű termék, a Magyarországon forgalmazott modellek között kategóriáján belül ugyanis megjelenésében, minőségében és ár-érték arányában nagyon jó autó. A tervező tökéletesen ötvözte az innovációt a gyakorlati megvalósítással – fogalmazott Orbán András ügyvezető.

Évekig biztonságban

Szabó László, a Kia Cee’d 10 ezredik vásárlója taxisként dolgozik; lévén autó a munkaeszköze, több szempontot is figyelembe vett, mielőtt a modell mellett döntött. – Nem titok, vásárlás előtt több autót is megnéztem, de ár-érték arányban minden típusnál jobbnak találtam ezt a gépjárművet. Nagy előnye, hogy dízel, hiszen taxisként sokat megyek, így nem mindegy, mennyit fogyaszt. Különböző paraméterek alapján összehasonlítást is végeztem 3 különböző márkájú kombi autó között, s ez tetszett a legjobban, hiszen a látszat ellenére igen nagy kocsi.



Utasok szempontjából nekem fontos a csomagtér nagysága: a Kiába akár állítva is berakhatom a bőröndöket. Mindemellett elegáns és kényelmes. Tetszik továbbá, hogy nem kell 15 ezer, csak 30 ezer kilométerenként szervizelni – sorolta előnyeit Szabó László, akinek megnyugvást jelent az, hogy a Kia 7 évre, vagy 150 ezer kilométerig garanciát vállal a modellre, illetve 3 évre kapott egy úgynevezett Assistance szolgáltatást is. – Ennek keretében többek között helyszíni javítást, autómentést, csereautót és akár szállást is biztosítanak belföldön és külföldön egyaránt – fűzte hozzá a tulajdonos.

Orbán András az autópiac kapcsán kérdésünkre elmondta, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ismét nőtt a vásárlási kedv, melyet bizonyít az is, hogy a tavalyi évet kiemelkedően jól zárta az OMP Autóház Kft. – Az, hogy a 2006 óta gyártott Kia Cee’d tízezredik darabját hazánkban a mi autókereskedésünk adhatta el, szintén nagyon szép eredménynek mondható. Reméljük, hamarosan a 20 ezrediket is mi értékesíthetjük – fűzte hozzá az ügyvezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában