Helyi közélet

2015.05.21. 12:52

Szórakoztató munkakeresés

Debrecen - Debreceni Állásbörze: harmincöt cég, több száz állásajánlat, megannyi ajándék.

Debrecen - Debreceni Állásbörze: harmincöt cég, több száz állásajánlat, megannyi ajándék.

Első ízben vehetnek részt a hagyományteremtő szándékkal életre hívott Debreceni Állásbörzén mindazok, akik munkát keresnek, a jövőt tervezik, váltanának, vagy egyszerűen csak információhoz kívánnak jutni a helyi piac sajátosságai, elvárásai és lehetőségei tekintetében, hogy azokat összevethessék a saját elképzeléseikkel.

Említésre méltó, hogy hasonló – az aktív felnőtt lakosságot is megszólító – rendezvényre sem a cívisvárosban, sem a környéken nem volt példa. A korábbi ehhez hasonló események jellemzően specifikus tudással vagy végzettséggel rendelkező társadalmi rétegre alapozzák programjaikat. A Debreceni Állásbörze, a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően nem csupán egy célcsoport, de minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott. A május 29-én és 30-án a Debrecen Plazában tartandó börzére harmincöt cég több száz állásajánlattal érkezik. Szakmai tanácsadással az érdeklődőket a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatásai Főosztálya és a megyei kereskedelmi és iparkamara is várja.

A látogatók között a két nap folyamán óránként nyereményeket sorsolnak ki a szervezők. Az FM90 Campus Rádió élőben tudósít a rendezvényről.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában