Helyi közélet

2015.05.25. 11:12

Szélsőséges időjárásban is tartós

Debrecen - Csak tetőcserépből ma már nem lesz háztető: megjelent a komplex tetőrendszer.

Debrecen - Csak tetőcserépből ma már nem lesz háztető: megjelent a komplex tetőrendszer.

Milyen elvárásai vannak, ha valaki új házat épít, vagy tetőt újít fel? Vélhetően hosszú élettartamú, megbízható biztonságos tetővel szeretné óvni otthonát az időjárás viszontagságaitól. Jó hír, hogy ma már ez könnyen megvalósítható. A minőségi tetőfedő anyagokat gyártók olyan technológiát, alapanyagot alkalmaznak, amelyek kiemelkedő védelmet biztosítanak az egyre gyakrabban előforduló szélsőséges időjárás esetén is.

Időt és pénzt spórol

A korszerű tetőt ma már nem csak a tetőcserép testesíti meg. Az emberek az időtállóság mellett energiát és ezzel együtt pénzt is spórolhatnak, összetettebb tetőrendszert és tetőformát alakíthatnak ki, amely nagy mértékben emeli a komfortérzetet is. Ennek megvalósításához ma már vannak olyan tetőfedő anyagokat gyártó cégek, amely komplex, jól átgondolt, teljes tetőrendszert ajánlanak.

A komplex tetőrendszer azért előnyös, mert nem sok-sok tetőfedéshez szükséges anyagból kell külön-külön választania, és ezeket egy egységes, jól működő tetőrend­szerré alakítania, hanem a gyártó cég egyben, komplett rendszerként kínálja a vásárló számára leginkább megfelelő tetőt. Ezáltal a tető minden eleme a hőszigeteléstől, a tökéletes vízzárásig kipróbált, letesztelt, minőségi garanciával rendelkező anyagból áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, megteremtve a tökéletes tetőt, amely évtizedeken át védi az otthont megbízhatóan, garantáltan.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában