Helyi közélet

2015.05.03. 18:19

Felbontották azonnali hatállyal a szerződést

Debrecen - A volt ifjúsági park területét a Dehusz munkásai teszik rendbe.

Debrecen - A volt ifjúsági park területét a Dehusz munkásai teszik rendbe.Egyelőre nincs döntés a Nádor utcai kalandpark (volt ifjúsági park) hasznosításának módjáról, miután az önkormányzat rendkívüli indokkal felmondta a szerződést az ingatlan bérlőjével – válaszolta a Napló kérdésére a polgármesteri hivatal.

A Nádor utcai volt kalandpark bérlője nem fizette a bérleti díjat, ezért az önkormányzat rendkívüli indokkal, azonnali hatállyal felmondta a bérleti szerződést. Mivel a volt bérlő cége felszámolási eljárás alatt áll, az önkormányzat csak a közelmúltban tudta birtokba venni az ingatlant. A felszámolás alatt álló cég tulajdonában lévő eszközök még a helyszínen vannak.

Az ismételt birtokba vétel óta az önkormányzat gondoskodik az ingatlan előtti közterület tisztán tartásáról. Az ingatlanon a gyomtalanítást, a szemét összegyűjtését és elszállítását a polgármesteri hivatal már megrendelte a Dehusz-tól. A terület további hasznosításáról még nincs döntés.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában