Helyi közélet

2015.05.08. 17:17

Real Team Családi Nap - Érdemes sietni a jegyvétellel

Debrecen - Szurkolói kártya nélkül tekinthető meg a kilencórás program, háromtól éjfélig tart a családi nap.

Debrecen - Szurkolói kártya nélkül tekinthető meg a kilencórás program, háromtól éjfélig tart a családi nap.Morientes, Karembeu, Michel Salgado, Amavisca vagy Iván Campo – nincs olyan futballszerető ember a világon, aki azonnal ne vágná rá: ez a Real Madrid! Többek között az említett labdarúgóknak is tapsolhatunk május 30-án a Nagyerdei Stadionban a Real Team Családi Napon, amikor a spanyolok öregfiúk csapata megmérkőzik a DVSC 10 esztendővel ezelőtt bajnokságot nyert gárdájával, vagyis a Sándor Tamás, Dombi Tibor, Böőr Zoltán, Halmosi Péter fémjelezte együttessel.

A gyermekprogramokkal, könnyűzenei koncertekkel színesített családi délutánon 18 órától csap össze a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars alakulata, előtte pedig a „Magyar Hírességek–Debreceni Ikonok” mérkőzésre kerül sor. Érdekesség, hogy tétmeccsen utoljára éppen 20 éve lépett pályára Magyarországon a királyi gárda.

Nem kell kártya

Az eseményre a jegyek már kaphatók, sőt, aki május 11-ig megveszi a belépőt, az tíz százalékkal olcsóbban teheti ezt meg. Jegyet vásárolni a nagyerdeistadion.hu oldalon, illetve személyesen május 11-től a stadion értékesítési pontjain lehetséges. Jó tudni, a családi fesztiválra szurkolói kártya nem szükséges!

Az eseménnyel kapcsolatos további információk a realteam.hu oldalon találhatók.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában