Helyi közélet

2015.05.07. 17:57

Az eső ellenére sokan mentek el a strandra

Hajdúdorog - Az idén második alkalommal rendezte meg a hajdúdorogi polgármesteri hivatal a Retro Majálist.

Hajdúdorog - Az idén második alkalommal rendezte meg a hajdúdorogi polgármesteri hivatal a Retro Majálist.Az esemény színpompás felvonulással vette kezdetét a város főteréről indulva egészen a strandig. A városban működő intézmények, cégek, baráti társaságok saját készítésű tábláikkal követték a nagy érdeklődést kiváltó menetet. A fürdőben Csige Tamás köszöntötte a jelenlévőket, s beszéde végén megkérte Czifráné dr. Urgyán Ilona jegyzőasszonyt, hogy az első szalagot közösen kössék fel a színpad mellett felállított májusfára. Ezzel hivatalosan is elkezdődött a májusi forgatag. Művészeti csoportok, intézmények szalagjai egymás után kerültek fel az egyre színesebbé váló májusfára. A csoportok szakácsai finomabbnál finomabb ételeket készítettek: főztek halászlevet, slambucot és különbféle pörkölteket.

Míg az étkek készültek elindult a Retro Véradás, amelyen 43-an nyújtották karjukat. Ezzel párhuzamosan a sor-és ügyességi vetélkedők zajlottak lelkes szurkolótábor előtt. A gyerekeket egész napos ingyenes ugráló vár, lovaglási lehetőség, sétakocsikázás, paintballozás várta. A színpadon a helyi művészeti csoportok és a meghívott sztárvendégek színvonalas produkciói követték egymást. Az estét Bódi Guszti és Bódi Margó mindenkit megmozgató műsora zárta.

HBN–MA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában