Helyi közélet

2015.04.13. 12:27

Tavaszi motoros felkészítés Debrecenben

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést Debrecenben.

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztálya, a Közlekedésbiztonságáért Alapítvány, valamint a Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete az elmúlt évekhez hasonlóan idén is közösen szervezett motoros vezetéstechnikai felkészítőt a kétkerekű gépjárművezetők részére.

Debrecenben 2015. április 11-én a Nemzeti Közlekedési Hatóság Vizsgabázis vezetéstechnikai pályáján a motorkerékpárral vagy mopeddel érkezőknek lehetősége nyílt vezetési tudásuk felfrissítésére.

A rendezvényen résztvevők KRESZ-tesztet tölthettek ki, valamint egy motoros szimulátor segítségével fejleszthették tudásukat és a vállalkozókedvűek a részegszemüveget is kipróbálhatták (fent).

A rendezvényen megjelentek a helyszínen ingyenesen átvizsgáltathatták gépjárműveiket, arra vonatkozóan, hogy megfelelnek-e a közúti közlekedéshez szükséges feltételeknek.



Az eseményen több mint százan vettek részt és azok között, akik kipróbálták a vezetéstechnikai pályát, valamint legfeljebb két hibaponttal töltötték ki a KRESZ tesztet a rendőrök - a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság felajánlásával - egy vásárlási utalványt sorsoltak ki.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában