Helyi közélet

2015.04.07. 15:29

Rákkutató hétköznapi hős

Debrecen -  A cívisvárosban élő Horváth Józsefet is jelölték az Aranypánt-díjra. A Roma Sajtóközpont idén először adja át a kitüntetést annak a roma személynek, aki tevékenységével, munkájával elismerést, megbecsülést vívott ki a környezetében és méltán nevezhetjük hétköznapi hősnek.

Debrecen -  A cívisvárosban élő Horváth Józsefet is jelölték az Aranypánt-díjra. A Roma Sajtóközpont idén először adja át a kitüntetést annak a roma személynek, aki tevékenységével, munkájával elismerést, megbecsülést vívott ki a környezetében és méltán nevezhetjük hétköznapi hősnek. A tíz kiválasztottról olvashatnak ezen a weboldalon, amelyen április 8-án délig szavazatukat is leadhatják.

Horváth József, a debreceni Wáli István Református Cigány Szakkollégium tagja. A karcagi cigánytelepre született fiatal elvégezte a Debreceni Egyetem biológusszakát, majd megszerezte a molekuláris genetikus mesteroklevelet, ma másodéves PhD-hallgatóként rákkutatással foglalkozik. Igazán megérdemli a voksot!

Róla a március 7-ei Naplóban, vagy a HAON-on a Mentorral imádkozva, és dolgozva című cikkben is olvashatnak.

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában