Helyi közélet

2015.04.20. 17:49

Plakátokon a történelem

Debrecen - Vencsellei István fotóművész újabb kiállítása nyílik a Méliusz Benedek Elek Könyvtárában április 21-én, kedden 17 órakor.

Debrecen - Vencsellei István fotóművész újabb kiállítása nyílik a Méliusz Benedek Elek Könyvtárában április 21-én, kedden 17 órakor. Ezúttal plakátjainak, könyvek és kiadványok borítóin lévő fotóinak kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A tárlatot Duló Károly Balázs Béla-díjas filmrendező nyitja meg Vitéz Ferenc költő, művészeti író közreműködésével.

A 80 éves Vencsellei István életműdíjas fotóművész még ma sem tudja letenni a fényképezőgépet, minden évben új és még sehol nem látott kiállításokkal örvendezteti meg közönségét. Most olyan különleges plakátokat láthatnak, mint a Hajdúsági Farsang, a Hortobágyi Hídvásár vagy a Tiszta és virágos Debrecenért című plakát, mely a több évtizedes múltú mozgalomra hívja fel a figyelmet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában