Helyi közélet

2015.04.17. 12:38

„Májusi szerenád” az édesanyáknak

Debrecen - A tavaszt és a szeretett édesanyákat köszöntő dallamok csendülnek fel május 10-én a Lovarda színpadán.

Debrecen - A tavaszt és a szeretett édesanyákat köszöntő dallamok csendülnek fel május 10-én a Lovarda színpadán.

– Előadásainkat eddig is nívósnak és feledhetetlennek tartották vendégeink, de most még inkább készülünk az előttünk álló műsorra – fogalmazott a rendező házaspár, Hudák Ilona és Balogh Imre, akik a Debreceni Magyar Dal és Nóta Színház Egyesület tagjaként folytatják a sikeres rendezéssorozatot.

– Ez a harminchetedik előadásunk és május 10-én elérkezünk telt házas gálaműsoraink nyolcadik évéhez. Büszkén mondhatjuk, hogy egyre nőtt az érdeklődők száma, nemcsak Debrecenből, de a régió más településeiről külön buszokkal érkeznek, sőt a határon túlról is vannak állandó látogatóink – mondta a Naplónak Balogh Imre. Május 10-én lesznek már ismert és kedvelt előadók, például B. Tóth Magda, Szeredy Krisztina, Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László. Szóka Júlia, Lukács Tímea és Vásárhelyi Prodán Miklós szintén közkedveltek és népszerűek, nálunk most mutatkoznak be, de egészen biztos hallották már őket a rádióban, televízióban. Olyan színes előadást terveztünk, mint amilyen egy virágokkal tarkított tavaszi rét, minden fellépő válogatott dallamokkal szeretné köszönteni az édesanyákat és emlékezetes élménnyé tenni az előadást. A zenei kíséretet ezúttal is Sárközi Béla cigányzenekara szolgáltatja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában