Helyi közélet

2015.04.09. 09:46

Jön a Cefre Palota

Debrecen - Bödőcs Tibor új önálló estjét április 23-án 18 órától hallhatja a közönség a Lovardában.

Debrecen - Bödőcs Tibor új önálló estjét április 23-án 18 órától hallhatja a közönség a Lovardában.

Hadházi László, Aranyosi Péter és Kiss Ádám után Bödőcs Tibor saját, egyszemélyes műsorával folytatódik a Dumaszínház nevettetőinek programsorozata a Lovardában, a Cefre Palota a búcsúszentlászlói Karinthy-gyűrűs humorista 2015-ös friss produkciója. Bödőcs Tibor szülőfalujának emblematikus alakjait előszeretettel állítja történeteinek középpontjába, a helyi kocsma atmoszférájába már eddig is többször bepillanthattunk, mióta színpadon szerepel a fiatal poéngyáros. A humorista nyilatkozata szerint nagyon tudatosan készült erre a műsorára, habár nem szokta többször magának felmondani egy-egy bemutató előtt az újonnan szerkesztett estek anyagát, de a Cefre Palotát a feleségének és két barátjának is előadta még a legelső bemutató előtt.

Az előadás iránti nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezők hangsúlyozzák, hogy ha elővételben minden jegy elkel Bödőcs Tibor önálló estjére, akkor a helyszínen már nem lesz lehetőség belépőket váltani.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában