Helyi közélet

2015.04.08. 11:12

Háromszáz kedvenc versenye

Debrecen - Legtöbben kutyákkal és cicákkal neveztek, de van már sziámi harcos hal és pók is, a kisállat szépségversenyen!

Debrecen - Legtöbben kutyákkal és cicákkal neveztek, de van már sziámi harcos hal és pók is, a kisállat szépségversenyen!

Eddig közel 300 házi kedvenccel neveztek olvasóink a Napló kisállat szépségversenyére, melynek díjait lapunk hűségkártyás partnere, az E-Pet díszállat kereskedés ajánlotta fel. A kutya, macska és egyéb állat kategóriák győztese 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt, míg a jelmezes kutya kategória nyertesének kisállata teljes körű kutyakozmetikai kezelést kap ajándékba.

Kétszer annyian mint tavaly

Már tavaly is hatalmas sikere volt a Napló kisállat szépségversenyének, idén azonban minden várakozást felülmúlt a jelentkezők száma. Biztosak vagyunk benne, hogy e 300 körüli szám még tovább nő, hiszen április 9-én délig még várjuk a fotókat a [email protected] címre.

Nagyon fontos, hogy a fotó mellé a kisállat nevét, a gazda nevét, címét és telefonszámát is írják meg, ezek nélkül ugyanis nem lehet érvényesen nevezni a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalán zajló versenyre! Mint arról a megmérettetés elindulása óta többször írtunk, a szavazás április 10-én 12 óráig tart, így az azután érkező lájkok/tetszikek már nem számítanak be a végeredménybe!

Rengeteg különleges állat

Versenyünk azonban nemcsak a gazdiknak, az érdeklődőknek is nagy élményt nyújt, hiszen egyéb állat kategóriánkba lámát, amerikai csüngő hasú malacot, afrikai sünöket, sziámi harcos halat, sőt félelmetesen nagy pókot is neveztek már olvasóink, de akad gabonasikló és mókus is, ami várja a szavazatokat, így ne habozzanak, látogassák meg lapunk Facebook-oldalát, s ha már ott járnak ne csak a kedvencek képét, de a Naplót is „kedveljék”, így nem maradnak le következő játékainkról, legfrissebb híreinkről, érdekes cikkeinkről sem.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában