Helyi közélet

2015.04.17. 11:35

A Debreceni Egyetem a cívisváros legszebb épülete

Múlt héten arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik épületet találják a legszebbnek Debrecenben. Figyelem, eredményhirdetés következik!

Múlt héten arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik épületet találják a legszebbnek Debrecenben. Figyelem, eredményhirdetés következik!Az épületekre pozitívan és negatívan is lehetett szavazni, amelyek átlagából született meg a végleges sorrend.

Több esetben néhány szavazat döntött a sorrendről, a Debreceni Egyetem főépülete viszont toronymagasan diadalmaskodott az online szavazáson (501 pozitív és 44 negatív szavazat), maga mögé utasítva a Nagytemplomot (402 pozitív és 40 negatív voks). A harmadik helyezést pedig a Csokonai Nemzeti Színház érte el (333 pozitív és 54 negatív szavazat).

A szavazatok alapján a középső mezőnyben végzett a Déri Múzeum, a  Debreceni Református Hittudományi Egyetem valamint a Megyeháza épülete is. Nem sokkal lemaradva következik a Hotel Aranybika, a Debreceni Református Kollégium és a régi városháza.

A lista legalján a Főnix Csarnok után a bírósági szervezetek épületei végeztek. A Debreceni Törvényszék az utolsó előtti, míg a Debreceni Ítélőtábla az utolsó helyen végzett a szavazatok alapján.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hamarosan hasonlóan izgalmas szavazással jelentkezünk. A teljes végeredmény itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában