Helyi közélet

2015.04.16. 10:40

600 milliós fejlesztés

Nádudvar - A <em>Nádudvar és Kaba települések hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkel</em> elnevezésű pályázathoz kapcsolódóan hoztak meg döntéseket a képviselők a legutóbbi testületi ülésen a településen.

Nádudvar - A Nádudvar és Kaba települések hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkel elnevezésű pályázathoz kapcsolódóan hoztak meg döntéseket a képviselők a legutóbbi testületi ülésen a településen. A pályázat révén várhatóan közel 600 milliós fejlesztés valósulhat meg a szemétlerakó telepen, és a gyűjtés, szállítás eszközparkjának fejlesztésére is lesz lehetőség. A testület a hiánypótlás során úgy nyilatkozott, hogy az üzemeltetési koncepciót ismeri, az önerő biztosítását vállalja, a konzorciumi szerződést aláírja Kaba Város Önkormányzatával, a pályázat során adott adatok, megtett nyilatkozatok a valóságnak megfelelnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában