Helyi közélet

2015.03.21. 16:31

Újabb e-mail, újabb vád Kulcsár ellen

Debrecen - A Jobbik politikusa azt mondja, ehhez a levélhez nincsen köze.

Debrecen - A Jobbik politikusa azt mondja, ehhez a levélhez nincsen köze.Varga Zoltán (Demokratikus Koalíció) debreceni önkormányzati képviselő állítja: Kulcsár Gergely (Jobbik) hajdú-bihari országgyűlési képviselő horogkeresztes elektronikus levéllel kívánt boldog új évet párttársainak; utóbbi tagadja, hogy bármi köze volna a Varga által szombaton a Facebookon posztolt levélhez.

A közösségi oldalon látható levélről nem derül ki, hogy kiknek és mikor küldték, Varga kommentárja szerint KulcsárMi más, ha nem náci?”.

– Ahogy a múlt héten elismertem, hogy az én levelemről van szó, úgy most kénytelen vagyok visszautasítani a vádat és nyilvánvalóvá tenni, hogy a DK képviselője egy általam meg nem írt, el nem küldött e-maillel szeretne politikai tőkét kovácsolni magának és lejáratni másokat!– válaszolt a Napló megkeresésére az országgyűlési képviselő, aki azonban nem reagált arra a kérésünkre, hogy tisztázza a nácizmushoz való viszonyát. Leszögezte viszont, hogy jogi úton kér elégtételt Varga Zoltántól.

Kulcsár Gergelynek múlt szombaton is meggyűlt a baja egy, a DK által nyilvánosságra hozott levéllel, amiből arra következtetni, hogy a jobbikos politikus leköpte a Duna-parti holokauszt-emlékművet a fővárosban, de minimum ennek látszatát keltette pártársai előtt 2011 nyarán. Ez utóbbi ügyben a Központi Nyomozó Ügyészség vizsgálat indított.

HBN


Debrecen - Feljelentések már vannak az esetleges köpés miatt, most az ügyészség következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában