Helyi közélet

2015.03.26. 18:57

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el a körözött férfit

Debrecen - Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízott fogta el azt a debreceni férfit, aki ellen több elfogatóparancs volt érvényben.

Debrecen - Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízott fogta el azt a debreceni férfit, aki ellen több elfogatóparancs volt érvényben.

Tóth Norbert Mihály rendőr zászlós 2015. március 26-án 7 óra 30 perc körüli időben telefonon arról kapott értesítést, hogy egy debreceni István úti lépcsőházban egy körözött férfi agresszívan viselkedik és kiabál. A helyszín közelében tartózkodó szolgálaton kívüli rendőr a hívást követően az Angyalföld téren látta meg a körözött K. Lajos debreceni lakost. A körzeti megbízott a menekülő férfit a helyszínre érkező kollégái segítségével 7 óra 38 perckor elfogta, majd a körözési nyilvántartás adatai alapján megállapította, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság, a Debreceni Törvényszék és a Szeghalmi Járásbíróság lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átadták a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában