Helyi közélet

2015.03.18. 11:37

Művészet apáról fiúra, különleges szépséggel

Debrecen - Tarnai Kiss Lászlót a jövő énekeseinek kinevelésében végzett munkájáról is ismerjük.

Debrecen - Tarnai Kiss Lászlót a jövő énekeseinek kinevelésében végzett munkájáról is ismerjük.

Az évek óta zajló kivételes és nagy sikerű nótaelőadások megkoronázása lehet a március 22-i, A lányok, a lányok, a lányok asszonyok című rendezés a Lovarda színpadán: a gálán is fellépő sikeres sztárok egyike friss állami kitüntetéssel is büszkélkedhet.

Tarnai Kiss László is énekel ezen a héten vasárnap a Lovardában, aki a Nyílik a rózsa Nemzetközi Nótaverseny egyik győztese volt 1984-ben.

A művész 2006-ban a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetését vehette át, idén március 15-e alkalmából pedig a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozatával tüntették ki.

Tarnai Kiss László mintegy három évtizedes munkássággal rendelkezik rádiósként, műsorvezetőként, a Dankó Rádió vezető szerkesztője. Elismerték magyarnóta-énekesi művészetét, külön kiemelve a jövő énekeseinek kinevelésében végzett nívós munkáját. A fiatalok pályájának támogatásában végzett elhivatottságát kisebbik fia, Marcell is igazolja, aki apja nyomdokaiba lépett. A színpadon különlegesen szép dallamokkal örvendeztetik meg együtt is a közönséget, így tesznek vasárnap a Lovardában is.

Tarnai művész úrtól a nótákon kívül halljuk majd saját szerzeményeit, fia pedig újdonságokkal lép a közönség elé. Az előadás fantasztikusnak ígérkezik, ezt a nézői érdeklődés is visszaigazolta, hisz már minden jegy elkelt elővételben – tájékoztatott Balogh Imre rendező.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában