Helyi közélet

2015.03.03. 13:50

Megkérdeztük: Ön szerint van-e esélye nyerni az Eurovíziós Dalfesztiválon Csemer Boglárkának?

Debrecen – Megvan, kit küldünk a bécsi Eurovízióra, alább olvasóink esélylatolgatását olvashatják.

Debrecen – Megvan, kit küldünk a bécsi Eurovízióra, alább olvasóink esélylatolgatását olvashatják.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy hazánk nem tud nyerni az eurovíziós dalversenyen és szerintem ez idén sem változik. A dal nem rossz, de a nemzetközi porondra kevés – mondta Fülöp Erika.

Parti Béla úgy gondolja, a magyar dalok nem eléggé fülbemászóak a külföldiek számára. Úgy véli, Boglárka dala nem nyeri meg a versenyt, de az első tíz helyezett között szerepel majd.

– ByeAlex Kedvesem című slágere annyira nem tetszett, mégis előkelő helyezést ért el az Eurovízión. A mostani dal szerintem sokkal jobb annál, ezért mindenképp jól fog szerepelni – válaszolta Kecskés Fanni.

Erdei Katalin úgy gondolja, a magyaroknak más a zenei ízlésük, mint a többi európai országnak, ezért nem nyerhet Csemer Boglárka. Megjegyezte, nincs igazi sikerrecept a dalra, amivel nyerni lehet.

– Jó döntés volt Boglárka dalát küldeni a nemzetközi versenyre, mivel az dallamos, de nem tudom, milyen eredményt érhet el. Mindenképpen az első húsz közé várom – fogalmazott Varga Kata.

Veres Kinga szerint az első tíz között fog végezni a magyar versenyző, de nem tudja, megnyerheti-e. Hozzátette, az igazi győztes az, akinek a dalát számtalan nyelvre lefordítják és énekelik.

HBN|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában