Helyi közélet

2015.03.06. 16:27

Kitüntetések pedagógusoknak, pályázat fiataloknak

Debrecen - A város közgyűlése két díjjal kapcsolatban vár személyekre vonatkozó javaslatokat.

Debrecen - A város közgyűlése két díjjal kapcsolatban vár személyekre vonatkozó javaslatokat.

A város közgyűlése „Debrecen Város Kiváló Pedagógusa” és „Debrecen Város Közoktatásáért” díjat adományoz a kimagasló szakmai, pedagógiai, vezetői, továbbá az oktató-nevelő tevékenységhez kapcsolódó, azt segítő munkáért. A kitüntető díjak adományozására a városban működő oktatási–nevelési intézmények, szakmai érdekképviseleti szervek, iskolaszékek (óvodaszékek), továbbá bármely állampolgár javaslatot tehet 2015. április 30–áig.

A témáról további részletek a www.debrecen.hu honlapon találhatók.

A tehetséges fiatalokért

Ezzel párhuzamosan a Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet olyan tehetséges, 14-19 év közötti korú debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport és egyéb területeken komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 30.; 16 óra. A pályázat részleteiről ugyancsak a www.debrecen.hu honlapon találhatóak információk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában