Helyi közélet

2015.03.09. 17:04

Egy „Kiss” városnézés, világlátás a Lovardában

Debrecen - Kiss Ádám kalandozásait láthatjuk-hallhatjuk hamarosan a Lovardában.

Debrecen - Kiss Ádám kalandozásait láthatjuk-hallhatjuk hamarosan a Lovardában.Újabb önálló esttel folytatódik a Dumaszínház előadás-sorozata a Lovardában: március 21-én Kiss Ádám lép színre. Nagyon szereti Erdélyt, Ausztriát, de négyszer is elutazott már egy thaiföldi kis szigetre a nyugalomért. A humorista hobbija az utazás, a legújabb műsorát élményeiből állította össze.

Novemberben már a debreceni közönség is bepillanthatott a nevettető utazási szokásaiba, de a nagy érdeklődés visszahívta Kiss Ádámot.

A 80 perc alatt a Föld körül című műsorban négy kontinensre kalauzolja el a közönséget a Dumaszínház humoristája, akinek ez az első egy téma köré szervezett szólóestje, melyet eddig mindenhol hangos nevetés és siker fogadott.

A képi és videó anyaggal is színesített műsor idején tizenegy országba kirándulhatunk majd. Kiss Ádám a történeteiben humorral és iróniával próbál meg rávilágítani a nemzetek közötti különbségekre, a szokások sokszínűségére.

HBN–SZL


A március 21-én 19 órakor kezdődő előadásra belépőjegyek a Lovardában, a Campus Pont jegyirodában, a Földkörüli Utazás debreceni irodájában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban, az OTP Travelnél, a Tourinformban és a Napló-székházban válthatók. Kapunyitás 18 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában