Helyi közélet

2015.03.03. 10:50

Az olcsó nyaralás záloga: utazási kiállítás

Debrecen - Huszonöt éve zajlik megszakítás nélkül a cívisvárosban az utazási kiállítás és vásár.

Debrecen - Huszonöt éve zajlik megszakítás nélkül a cívisvárosban az utazási kiállítás és vásár.Több mint tízezer látogatója volt a tavalyi Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásárnak, és mivel az elmúlt év turisztikai szolgáltatói szinte mind visszatérnek, úgy tűnik, elégedett is volt mindenki a 2014-es érdeklődéssel.

A gazdasági válság ezt a szektort is érintette, most azonban azt érezzük, hogy elmúlt a negatív hatása, olyan régi partnereink is visszatérnek kiállítóként, akik az elmúlt években megfontoltabbak voltak, sőt több olyan utazási iroda is lesz a vásáron, akik egyáltalán nem jártak még a debreceni rendezvényen. Hiába növekszik a bizalom az online foglalások iránt, mégis szeretik az emberek, ha személyesen tudják megbeszélni az utazás részleteit egy szakemberrel, aki garanciát is vállal az általa kínáltakra. Mindemellett a vásár nagy előnye, hogy egy helyen összevethetőek a konkurens cégek ajánlatai, így egyszerűen ki lehet választani, hol éri meg a legjobban foglalni. A bátrabbak pedig még alkudni is szoktak" - sorolja a Kölcsey Központban rendezendő Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár előnyeit Dajnoki Krisztina vásármenedzser.

A március 13-án pénteken reggeltől vasárnap délutánig tartó rendezvény két díszvendéget is bemutat a közönségnek: a hazai oldalt a legkeresettebb itthoni úti cél, a Balaton képviseli, a külföldi figyelem pedig Bulgária felé irányul, ahova akár Debrecenből is repülhetünk.

Az ingyenesen látogatható utazási kiállítás a Helyi ízek - helyi értékek gasztro-kulturális rendezvénnyel és a III. Debreceni Bringa Kiállítással is várja a közönséget.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában