Helyi közélet

2015.02.04. 10:05

Halálos fenyegetés és orrtörés lett a pofonból

Hajdú-Bihar - A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte az öt hajdúsámsoni és egy mátészalkai férfival szemben garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozását.

Hajdú-Bihar - A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte az öt hajdúsámsoni és egy mátészalkai férfival szemben garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozását.

2014. június 14-én 22 óra körül Hajdúsámsonban, a Nagyszőlőskert utcában az ott lakó S. János tenyérrel arcon ütött egy 28 éves férfit. A férfi ugyanis S. János hazafelé tartó 15 éves fiát veréssel fenyegette meg. A 28 éves helyi lakos ezt követően elfutott, majd testvérével és három társával kis idő múlva visszatért a helyszínre, ahol a kerítésen keresztül fenyegették az ott lakókat.

V. László testvére, V. Róbert betörte a kerítés kapuját és bement az udvarra, ahol az ott tartózkodó férfit és fiát megöléssel fenyegette. A 41 éves S. János ekkor a kezébe vette az ajtó mellé támasztott baltáját, aminek tompa felével egyszer megütötte támadóját, minek következtében a 35 éves férfi orra eltört.

V. Róbert társai eközben bedöntötték az ingatlan kerítését és kapuit, valamint a lakóház falát, ablakait téglákkal megdobálták.

A rendőrök a helyszínen forrónyomos intézkedés keretében adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek és három férfit a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállították, akik közül S. János 41 éves hajdúsámsoni lakost a nyomozók súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a 28 éves V. Lászlót, a 35 éves V. Róbertet, a 32 éves V. Attilát, a 25 éves K. Tamás hajdúsámsoni és Sz. Gábor 21 éves mátészalkai lakost garázdaság és magánlaksértés, míg a 41 éves S. Jánost szintén garázdaság miatt kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a nyomozását 2015. január 28-án befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában