Helyi közélet

2015.01.27. 10:01

Nagyüzem a rendőrségnél: négy körözött egy nap alatt

Debrecen, Hosszúpályi - A debreceni és a hosszúpályi rendőrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Debrecen, Hosszúpályi - A debreceni és a hosszúpályi rendőrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2015. január 26-án 8 óra 55 perckor Debrecenben, a Pallagi úton járőröztek, amikor olyan információt kaptak, hogy az egyik családi háznál egy körözött férfi tartózkodik. A körzeti megbízottak felkutatták és igazoltatták az 53 éves Cs. Istvánt, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék által csalás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. Az egyenruhások a helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra.

Ezt követően a rendőrök további adatgyűjtést végeztek, mely során a tudomásukra jutott, hogy Debrecenben, a Poszáta utcán tartózkodik egy szintén helyi lakos, aki ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja hamis tanúzás bűntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. V. Pétert a járőrök aznap 11 óra 35 perckor tartózkodási helyén elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra.

Az egyenruhások ezután 13 óra 20 perckor Debrecenben, a Mester utcán intézkedtek egy 44 éves helyi férfival szemben, aki ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének a letöltését. A járőrök J. Gyulát elfogták, előállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Hosszúpályi Rendőrőrs járőrei aznap 15 óra 30 perckor Sárándon, a Szabadság utcán egy családi háznál igazoltattak egy helyi férfit, akit a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt körözött. A rendőrök a 23 éves B. Balázst elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában