Helyi közélet

2015.01.07. 10:21

Megkérdeztük: Ön milyen téli sportokat szeret?

Debrecen - Olvasóink körében a korcsolyázás a sláger.

Debrecen - Olvasóink körében a korcsolyázás a sláger.

— A téli sportok közül leginkább a jégkorcsolyát szeretem, bár nem sokat vagyok jégen. Emellett a tévében olykor figyelemmel követem a hokimérkőzéseket — nyilatkozta lapunknak Balogh Stella.

Schulle Vivien szintén a jégkorcsolyát részesíti előnyben. Mint mondta, nem gyakran húz korcsolyát a lábára, de azért egy szezonban néhányszor ellátogat a jégpályára.

— Közel tíz éve jégkorcsolyázom, heti három-négy alkalommal elmegyek a jégpályára, de még van mit tanulnom, más téli sportot viszont nem igazán szeretek — fogalmazott Farkas Gyula.

Oláh Attila ezzel szemben semmilyen téli sportot nem szeret. Mint mondta, nem tud korcsolyázni és síelni sem, valamint a tévében sem nézi a téli sportesemények közvetítését.

— Nem tudok annyira jól jégkorcsolyázni, de igyekszem, más téli sportot viszont nem űzök, esetleg a családdal szánkózunk, amennyiben esik a hó — válaszolta kérdésünkre Jenei Tímea.

Szász Dávid Márk viszont a téli sportok szerelmese. Mint mondta, családjával minden télen Ausztriában síelnek, de a hideg évszakban a síelés mellett gyakran korcsolyázik is.

HBN|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában