Helyi közélet

2015.01.06. 07:53

Jegyzet: Szóljatok a köpcösnek!

<em>Lázármaink telén titkos féreg foga rág, fojtogató a gránitkeménységű habonying, luxuskérókat felszippantó partidrogán terjeszt kórt, belezabál, amit kifőztünk, s emberből emberbe szalad.</em> Ratalics László jegyzete.

Lázármaink telén titkos féreg foga rág, fojtogató a gránitkeménységű habonying, luxuskérókat felszippantó partidrogán terjeszt kórt, belezabál, amit kifőztünk, s emberből emberbe szalad. Ratalics László jegyzete.

Nem lehet megállítani a Pokorni által felhúzott csöpögő orrú búgócsigát, a CIA Kövér László házelnök után Hende Csaba személyiségét is átprogramozta. Méltatlankodik a honvédelmi miniszter, a hálátlan áruló, a vasi ország­gyűlési képviselő, hogy csak szilveszter napján tudta meg: 18 órán belül fizetős lesz a 86-os főút. Pedig ha kicsit jobban odafigyel, már a változás előtt 22 órával felfigyelhetett volna erre a kormányzati portálon. Bajtársak, nem olvassátok elég buzgalommal ma, hogy mit szeretnétek akarni holnap? Fizetősek lesznek az elkerülők, és? Ha nem tetszik Hendének majd elkerül ő is. Veszik a bátorságot a nép által „felkent” képviselők, hogy netetszenek a valóságérzékelését elveszíteni látszó őhatalomságnak? Visszaszerzik a tartásukat, a befolyásukat, ha volt olyan? Ángyán óva intett: maffiaállam épül. Most ősszel még az általa alapított kutatóintézetet is megszüntették a gödöllői egyetemen. Tisztelet, aki kinyitja a száját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában