Helyi közélet

2015.01.19. 13:38

British Telecom: 80 főt várnak Debrecenben

Debrecen - A multinacionális céghez jelentkezőnek minimum két idegen nyelvet kell tudni.

Debrecen - A multinacionális céghez jelentkezőnek minimum két idegen nyelvet kell tudni.

A British Telecom (BT) legújabb debreceni irodaszárnyában közel száz új munkaállomást alakítottak ki – közölte egy hétfői sajtóbeszélgetésen Faragó Andor, a BT hazánkban működő Európai Szolgáltató Központjának ügyvezetője.

Tizenöt éve itt

A szakember elmondta, hogy a BT több mint 15 éves magyarországi történetének egyik legsikeresebb évét tudhatja maga mögött, hiszen a cég debreceni és budapesti irodáiban több mint 4 ezer négyzetméterrel bővítették az irodaterületet, miközben az alkalmazottak száma 400 fővel 1.300 főre nőtt.

Elhangzott, hogy a magyarországi központ mára a BT nemzetközi üzletvitelének stratégiai bázisává vált, a budapesti és a debreceni kollégák Európa 12 országában több mint 3 ezer multinacionális vállalatot és kormányzati szervezetet támogatnak, többek között az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi szolgáltatások, a hálózati és IT-megoldások, valamint különböző üzleti szolgáltatások területén.

Beszéljen nyelveket

A 300 főt foglalkoztató debreceni központba ma is nyolcvan fő jelentkezését várják, de nem egyszerű a bejutás. Minimum két idegen nyelv ismerete és lehetőség szerint szakirányú végzettség kell hozzá. A 90 százalékban diplomás munkatársak összesen 18 idegen nyelven kommunikálnak az ügyfelekkel, van közöttük olyan, aki négy-öt nyelvet is beszél. Faragó Andor arra számít, hogy a debreceni központ idén is legalább száz új kollégával bővül.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában