Helyi közélet

2014.12.15. 12:54

Téglási Ezüstcsengő és advent

Téglás - Forralt bor és sült gesztenye illata töltötte be Téglás főterét december 13-án.

Téglás - Forralt bor és sült gesztenye illata töltötte be Téglás főterét december 13-án. A hagyományos, Ezüstcsengő elnevezésű adventi program idén a város központjában lévő parkba várta az ünnepre várakozókat.

A megnyitó ünnepi beszédben Czibere Béla polgármester kiemelte, hogy az advent, a karácsonyvárás időszaka nem az ajándékok utáni hajszáról, hanem az együttlét öröméről, a várakozás meghittségéről, hagyományaink ápolásáról és a közös élményekről szól, melyekre lehetőséget teremtett ez a rendezvény.

A szép számú látogatót vonzó adventi rendezvényen bemutatkozhattak a helyi és környékbeli kézművesek, alkotók, a színpadon pedig a település kulturális csoportjainak ünnepváró produkciói mellett Béke Csaba és Jakab muzsikája varázsolt adventi hangulatot a közönség számára. A gyerekeket bábelőadás, meseolvasás és diavetítés, a könyvtárban pedig kézműves foglalkozás várta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában