Helyi közélet

2014.12.23. 13:32

Beteg gyermeké a segítség

Püspökladány - Megtartotta első jótékonysági árverését a Püspökladány Anno honlap.

Püspökladány - Megtartotta első jótékonysági árverését a Püspökladány Anno honlap.

A város életének letűnt pillanatait bemutató, immár nemzetközi hírűvé vált honlap december elején írta ki első jótékonysági felhívását, azzal, hogy árverésre bocsátotta a honlap frissen elkészült – püspökladányi motívumokat tartalmazó – plakettjét. A felhívás értelmében a licit során beérkezett legmagasabb ajánlat összegét nemes ügy szolgálatába kívánta állítani a honlap alapító-szerkesztője, Megyaszai Szilvia, így felajánlást tett a közeledő karácsonyi ünnepek alkalmából a Püspökladányi Református Egyházközség Idősek Otthona lakói javára.

A jótékonysági felhívásra több licit érkezett be, amelyet végül a debreceni Horváth Lajos nyert el. A Püspökladány Anno honlap plakettjének, illetve a nyertes licitösszeg, azaz az 50 ezer forint átadására az Idősek Otthona számára december 22-én került sor.

Az átadásra a nyertes licitáló további ajándékokkal érkezett. Pella Pál tiszteletes tolmácsolta az otthon lakóinak üzenetét, miszerint a nagylelkű ajándékot nagy szeretettel, köszönettel fogadják és szeretnék azt egy betegsége miatt gyógykezelés alatt álló püspökladányi gyermek gyógyíttatására, a szülők megsegítésére továbbfordítani.

Horváth Lajostól megtudtuk, hogy gyermekkori, erős érzelmi kötődése van Püspökladányhoz, és magától értetődőnek tartotta, hogy segítsen, ott, ahol erre szükség van.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában