Helyi közélet

2014.12.06. 18:09

25 éves a Munkáspárt

Debrecen – Immár negyed évszázada küzdünk a szegénység ellen, s bár üdvözöljük a kormány néhány döntését, úgy mint a rezsicsökkentést és a közmunkaprogramot, be kell látni, hogy a közmunkabérből nem lehet megélni – mondta dr. Thürmer Gyula, a Munkáspárt 25 éves jubileuma alkalmából tartott sajtótájékoztatóján szombaton.

Debrecen – Immár negyed évszázada küzdünk a szegénység ellen, s bár üdvözöljük a kormány néhány döntését, úgy mint a rezsicsökkentést és a közmunkaprogramot, be kell látni, hogy a közmunkabérből nem lehet megélni – mondta dr. Thürmer Gyula, a Munkáspárt 25 éves jubileuma alkalmából tartott sajtótájékoztatóján szombaton. Mint azt a párt elnöke kifejtette: valós munkahelyekre van szükség, s a multinacionális cégek helyett a kis– és középvállakózásokat kellene támogatni, illetve szükség lenne a mezőgazdaság intenzív fejlesztésére is. – Gyökeres változtatásokra lenne szükség az adóztatásban is, s a szegény emberek helyett a gazdagokat kellene az adóterhekkel sújtani – hangsúlyozta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában