Helyi közélet

2014.11.19. 13:48

Olvasói levél: Le a kalappal!

Debrecen - <em>Évekkel ezelőtt, amikor a sürgősségi osztály elvét kitalálták és bevezették, szerencsétlenségemre bekerültem oda egy éjszakára</em>.

Debrecen - Évekkel ezelőtt, amikor a sürgősségi osztály elvét kitalálták és bevezették, szerencsétlenségemre bekerültem oda egy éjszakára.

Az akkori rossz élményeimet meg is írtam, kaotikus állapotok uralkodtak a sürgősségin a felszerelés és a higiénia terén is. Akkor megfogadtam, hogy ha lehet, elkerülöm, de sajnos erre nem volt mód, mert a szabály az szabály Magyarországon. Mostanában többször igénybe kellett vennem az osztályt, és meglepődve, megelégedve tapasztaltam, hogy ég és föld a régi és az újonnan átépített, rendezett osztály, valamint személyzet között.

Tisztaság, rend, korszerű eszközök – és ami nagyon fontos a betegek szempontjából –, jól felkészült, alapos vizsgálatokat végző orvosok dolgoznak szolgálatkész ápolói személyzettel.

Most én is belátom, hogy ilyen sürgősségi osztályra szükség van, ez a mi egészségünket, jó ellátásunkat szolgálja!

- Lengyel Zoltán, Debrecen -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában