Helyi közélet

2014.11.30. 09:38

Jótékony muzsika a templomért

Debrecen - A férfiszoprán és a virtuóz zongoraművész különleges előadással várja a közönséget.

Debrecen - A férfiszoprán és a virtuóz zongoraművész különleges előadással várja a közönséget.A temperamentumos, virtuóz zongoraművész és a kristálytiszta hangú, lírai férfiszoprán harmonikus örömzenélésének lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak Szentpéteri Csilla és Vásáry André december 13-ai fellépésére. A Kölcsey Központban rendezendő adventi jótékonysági koncertre a két művész sokszínű repertoárral érkezik, személyükben a klasszikus zene artisztikus eleganciája találkozik a latin zenék életörömével, pezsgő ritmusával, a jazz játékosságával, a rockballadák elementáris energiájával. A zene összes halmazállapotát bemutató programból nem hiányozhatnak az adventi várakozás patetikus hangjai, ahogyan Vásáry André népszerű operaáriái, filmbetét dalai sem, Szentpéteri Csilla átiratában. A koncerten a Szentpéteri Csilla Band közreműködik gitárokon, jazzhegedűn, trombitán, ütőhangszereken és dobokon.

A debreceni Árpád téri református templom tornya egy nyertes pályázatnak köszönhetően megújul, azonban a templombelső is renoválásra szorul. Az ottani egyházközség a munkálatok elvégzésére további támogatásokra vár, ezen cél érdekében fogott össze Szentpéteri Csilla és Vásáry André is. A hallgatóság így közvetlenül hozzájárul a templom mielőbbi teljes helyreállításához!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában