Helyi közélet

2014.11.05. 13:33

Egy tucat gépkocsit törtek fel Debrecenben

Debrecen - Egy tucat gépkocsit tört fel Debrecenben az a három gyanúsított, akik ellen a rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást.

Debrecen - Egy tucat gépkocsit tört fel Debrecenben az a három gyanúsított, akik ellen a rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. június 10-én 3 óra 22 perckor értesítette egy nő arról, hogy Debrecenben, a Mikepércsi úton az egyik társasház belső parkolójában három férfi gépkocsikat tör fel. A bejelentő elmondta, hogy az egyik férfi egy piros színű Suzuki típusú személygépkocsival az Epreskert utca irányába elhajtott, míg társai elfutottak.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol azt tapasztalták, hogy az eltulajdonított Suzukival Z. Géza nekiütközött egy parkoló autónak. A járőrök két társát az egyik közeli utcában igazoltatták. A három fiatalt a rendőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 19 éves bocskaikerti Z. Gézát, a 19 éves hajdúsámsoni Sz. Norbertet, valamint 16 éves debreceni társukat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették őket, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. június 12-én elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint a terheltek aznap a Mikepércsi úton összesen 12 darab gépjárművet törtek fel, melyekből különböző értéktárgyakat eltulajdonítottak. A gyanúsítottak a társasház parkolójából az egyik gépkocsival megpróbáltak elhajtani, majd egy másik jármű kesztyűtartójában találtak egy pótkulcsot, így azt az autót ellopták, azonban Z. Géza azzal balesetet okozott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellenük lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. október 30-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -


Szóljon hozzá Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="466">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában