Helyi közélet

2014.11.03. 10:56

Debrecenbe jön a Hungária Nagycirkusz

Debrecen - Magyarország egyik legnagyobb cirkusza érkezik novemberben városba.

Debrecen - Magyarország egyik legnagyobb cirkusza érkezik novemberben városba.Egzotikus állatok, hihetetlen artista produkciók, csillogó jelmezek, bohócok – a cirkuszról nagyjából ezek jutnak az emberek eszébe. A kívülálló számára rejtélyes, izgalmasnak tűnő zárt világ a porond világa. A Hungária Nagycirkusz különlegessége, hogy nyolcadik generációs cirkusz-dinasztia.

Új világszámokat hoztak Európából. A műsor attrakciói az indiai elefántok Itáliából, a Togni család vezetésével, a holland, fríz, andalúz, lipicai lovak, szabadidomítás magasiskolája Spanyolországból Gianni Dambroso nevével fémjelezve. Láthatnak egzotikus állatokat, púpos tevéket, lámákat, shetlandi pónikat, uszkár kiskutyákat.

Az előadás szenzációja az egy szál drótkötélen való motorozás a kupolában kilenc méter magasban. A humorról az Arany Fesztivál-díjas Christian Folco gondoskodik Itáliából.

A hideg novemberi szelek sem szeghetik senki kedvét, fűtött nézőtérrel várják a vendégeket a Kishegyesi úton (a McDonald’s mellett) november 7-től november 16-ig.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában