Helyi közélet

2014.10.27. 12:28

Püspökladányi srác nyűgözte le a Rising Star zsűrijét

Püspökladány - Czibi Norbit még a családja is most először hallotta énekelni.

Püspökladány - Czibi Norbit még a családja is most először hallotta énekelni.

Kerényi "Kero" Miklós Gábor kivételével minden zsűritagot - Pásztor Annát, Feke Pált és Mező Misit –, sőt a saját családját is elvarázsolta Czibi Norbert, aki Püspökladányból érkezett a vasárnap elstartolt legújabb TV2-s tehetségkutató, a Rising Star válogatójára.

A 30 éves Norbert egy éve költözött Angliába, ahol raktárosként dolgozott, s minden vágya az, hogy itthon boldoguljon. A hajdú-bihari versenyző Balázs Fecó Maradj velem! című, szívet tépően gyönyörű dalát adta elő úgy, hogy könnyekig meghatotta az ítészeket. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a fiatalember elvesztette édesapját, így valóban lelke mélyéről szólt az a dal olyan erővel.

Czibi Norbit egyébként a műsor Facebook-oldalán a kommentelők már most a dobogóra esélyesek között emlegetik, sőt arról beszélnek, hogy a ladányi srác volt a legjobb az első válogatón, ahol például olyan kipróbált énekesek is elvéreztek, mint a Romantik együttesben egykor nagyon népszerű Kunovics Katinka.

HBN


Cikkünkhöz a Facebookon szólhat hozzá:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="600">


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában