Helyi közélet

2014.10.15. 11:55

Maradhatnak a zöldségpalántások!

Debrecen - Hónapokig tartó huzavona után végül nem kell a zsibire költöznie az árusoknak.

Debrecen - Hónapokig tartó huzavona után végül nem kell a zsibire költöznie az árusoknak.Tizenöt zöldségpalántás vett részt azon a néhány héttel ezelőtti egyeztetésen, ahol a közterületfelügyelet piaci osztályvezetője bejelentette: 2015-ben maradhatnak a Csapó utcán.

- Örültek neki - summázta dr. Ónadi János, hozzátéve: addig nem kell költözniük, amíg a szükség nem szorít, vagy nem találnak egy mindenki számára megfelelő megoldást. Hangsúlyozta: eddig is mondták, hogy az eddigi találkozók az egyeztetésekről szóltak. Mint arról a Naplóban többször beszámoltunk, májustól kezdve több egyeztetést is tartott a piaci osztály vezetője a Csapó utcai virágpiacon dolgozó zöldségpalántásokkal, mivel az egyik árus felvetette, költözzenek a zsibibe. Kiderült azonban, hogy az ötletgazdán kívül senki sem örült volna a változásnak, sőt a Napló által megkérdezett vásárlók is úgy vélték, rossz ötlet kimozdítani az árusokat a belvárosból.

A polgármesteri hivataltól a palántások ügyében kedden azt a tájékoztatást kaptuk, hogy továbbra is keresik az optimális megoldást.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában