Helyi közélet

2014.10.20. 18:22

Jegyzet: Képmutató britek

<em>Még hogy korlátoznák az EU-s bevándorlókat az angolok! Megáll az eszem! Mikor lesznek már őszinték, legalább magukkal szemben?!</em> Sz. Fabók Ágnes jegyzete.

Még hogy korlátoznák az EU-s bevándorlókat az angolok! Megáll az eszem! Mikor lesznek már őszinték, legalább magukkal szemben?! Sz. Fabók Ágnes jegyzete.Mert aláírom, az nem oké, hogy lassan London lesz a második legnagyobb „magyar” város, de azért azzal legyünk tisztában, hogy sem Nagy-Britanniában, sem pedig más nyugat-európai országban nem a keletebbi uniós országok munkavállalói jelentik a legnagyobb terheket. Csak épp rájuk lehet ujjal mutogatni. Mert a kínaiakat, pakisztániakat, indiaiakat, thaiokat és egyéb még keletebbi vagy épp délebbi, afrikai nációkat lassan semmilyen eszközzel nem tudják megfékezni.

Mert aki utazgat a kontinensen, az megerősítheti, nincs olyan tengerpart, ahol nem afrikaiak árulnák az akciós napszemüveget, távol-keletiek zaklatnák a napozókat masszázsajánlataikkal, s a szuvenírboltokban sem a görögök, olaszok, spanyolok vagy épp az angolok vannak többségben. De nem is a magyarok, szlovákok vagy lengyelek… Akkor most kiket is kellene korlátozni?

Vagy az a gond, hogy az EU-s állampolgároknak jogokat kell biztosítani, míg a szövetségen kívülieket „rabszolgasorban” lehet tartani?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában