Helyi közélet

2014.10.16. 13:57

Csernus kimozdítja az embert a komfortzónából

Debrecen - Az ország egyik legismertebb pszichiáterének, Csernus Imrének előadásával folytatódik október 28-án a Lovarda szellemi feltöltődést kínáló programsorozata.

Debrecen - Az ország egyik legismertebb pszichiáterének, Csernus Imrének előadásával folytatódik október 28-án a Lovarda szellemi feltöltődést kínáló programsorozata. Népszerűek a pszichológiai témák a közönség körében: múlt hét pénteken Bagdy Emőke tartott előadást telt ház előtt a Lovardában, még a színpadon is ültek nézők, akik egészen közelről voltak kíváncsiak a professzor asszony gondolataira. Egészen biztos, hogy teljesen különböző a stílusa Csernus Imrének, aki a jövő hét utáni kedden este várja a feltöltődni vagy éppen a komfortzónából kimozdulni vágyó publikumot.

Előadásain konkrétan meg is szólítja a jelenlévőket Csernus doki, akár még a színpadra is felhívja a legbátrabbakat, akik vállalják, hogy nagy nyilvánosság előtt szembesüljenek saját magukkal a pszichiáter által irányított beszélgetés kérdéseinek hatására.

Az október 28-án 19 órától kezdődő előadásra jegyek elővételben a Lovardában, a Campus Pont jegyirodában, a Kölcsey Központban, a Líra Könyváruházban, a Tourinformban, az Apolló Moziban, a Media Marktban, a Napló-székházban, a Thomas Cook és a Quaestor Travel utazási irodákban válthatók.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában