Helyi közélet

2014.09.22. 13:22

Szombati szomszédolás a Csapókertben

Debrecen -  A hétvégén – szombaton – tizedik alkalommal rendezte meg a Csapókerti Szomszédsági Nap a Csapókerti Baráti Kör Közhasznú Egyesület és a Debreceni Művelődési Központ Csapókerti Közösségi Háza.

Debrecen -  A hétvégén – szombaton – tizedik alkalommal rendezte meg a Csapókerti Szomszédsági Nap a Csapókerti Baráti Kör Közhasznú Egyesület és a Debreceni Művelődési Központ Csapókerti Közösségi Háza. Vidám és eseményekben gazdag délutánt tudhatnak maguk mögött a rendezők. A Szomszédsági Napra kilátogató csapókerti lakosokat művészeti csoportok szórakoztatták, köztük a Kuckó Művésztanya középkori vásári komédiája, az Abakusz Színjátszókör Tótráti története.

Az eseményt a polgárőrség biztosította, továbbá tanácsadást tartott a lakosoknak, tagokat toborzott és népszerűsítette a SZEM-mozgalmat.

A Csapókerti Pávakör idén ünnepli működésének 20 éves évfordulóját, a jeles alkalom kapcsán köszöntöttük őket. Az esemény utcabállal fejeződött be.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában