Helyi közélet

2014.09.12. 12:53

Összeveszett a szüleivel, ezért felgyújtotta a házat

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást egy 18 éves fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint saját lakásukat gyújtotta fel.

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást egy 18 éves fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint saját lakásukat gyújtotta fel.A nyomozás adatai szerint a hajdúnánási fiú 2014. június 15-én 15 óra 30 perc körüli időben házuk kertjében összeveszett a szüleivel, majd bement a lakásba és tüzet gyújtott azért, mert bosszút akart állni. Cs. Norbert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy meggyújtotta a szobában lévő ágyat, valamint a konyhai függönyt, majd elhagyta a lakást.

Az egyik szomszéd észrevette a házból kiáramló füstöt és berohant, hogy eloltsa a tüzet, nehogy felrobbanjon a gázpalack.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg a helyszínen és 17 óra 30 perc körüli időben elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították a fiút.

A terheltet a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. június 17-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság ellene 2014. szeptember 11-én befejezte a közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában