Helyi közélet

2014.09.16. 13:23

Ordítozott és hadonászott a buszon

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Debrecenben egy autóbuszon garázdálkodott.

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Debrecenben egy autóbuszon garázdálkodott.A nyomozás adatai szerint 2014. március 13-án 10 óra 50 perckor egy nő feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon, mert pár nappal korábban a debreceni Létai úton közlekedő helyi autóbuszon, U. Géza kiabált, ordítozott és az esernyőjével hadonászott. A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, mely alapján megállapították, hogy a helyi lakos egy utas karját meg is ütötte. A nyomozók a 42 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terhelttel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. szeptember 11-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában