Helyi közélet

2014.09.23. 14:23

Önkormányzat 2014 - Civil Fórum: korszerűsítenék a kispiacot

Debrecen - Zajvédő falat építtetne az ellenzéki képviselőjelölt a Fényes udvar mellé.

Debrecen - Zajvédő falat építtetne az ellenzéki képviselőjelölt a Fényes udvar mellé.Áldatlan állapotok tapasztalhatóak a fényes udvari piac környékén, amin minél hamarabb változtatni kell – jelentette ki a helyszínen, a 4-es számú választókörzetben a Civil Fórum Debrecen Egyesület sajtótájékoztatóján a szervezet önkormányzati képviselőjelöltje Tölcsér Attila és polgármester-jelöltjük, Kósa Márta. Mindketten úgy vélték, hogy szükség van a piac működésére, de annak megnyitása óta érdemben semmi nem változott.

Elmondták, hogy Pajna Zoltán alpolgármester a 2010-es önkormányzati választás kampányában a sajtó nyilvánossága előtt bejelentette, hogy a piac korszerűsítésére vonatkozó tervek elkészültek, az önkormányzat megvalósítja a terület átalakítását. Ezt az ígéretet azonban nem sikerült tartani, mind a mai napig semmilyen intézkedés nem történt a rend, a tisztaság és a közbiztonság javítása érdekében. A két civil jelölt azt ígérte, hogy megválasztásuk esetén mindent megtennének a korszerűsítés érdekében.

Tölcsér Attila arról is beszélt, hogy a Fényes udvar külső részén komoly zajterhelést okoz a vasút. Ennek megszüntetése érdekében zajvédő fal megépítésére lenne szükség.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában