Helyi közélet

2014.09.25. 12:25

Közérdekű közlemény: csalásra figyelmeztet a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Debrecen - A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. tudomására jutott, hogy bizonyos személy, esetenként Molnár Petra nevet használva, cégünk nevében interneten állást ígér. A munkalehetőség fejében személyes adatokat, bankszámlaszámot és pénzt kér.

Debrecen - A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. tudomására jutott, hogy bizonyos személy, esetenként Molnár Petra nevet használva, cégünk nevében interneten állást ígér. A munkalehetőség fejében személyes adatokat, bankszámlaszámot és pénzt kér. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ezúton hívja fel a figyelmet arra, hogy ilyen jellegű megbízatást nem adott és ilyen nevű munkatárs nem dolgozik a kft-nél. Cégünk interneten keresztül soha nem keresett munkavállalókat és munkalehetőségért cserébe pénzt nem kért.

Azok a személyek, akik a megtévesztő "álláshirdetésre" jelentkezve pénzt utaltak át vagy személyes adatokat szolgáltattak ki, haladéktalanul tegyenek feljelentést a lakóhely szerinti rendőrségen.

- Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában