Helyi közélet

2014.09.16. 10:58

Fel akarta törni, hogy megjavítsa és ellopja

Debrecen - Megrongált és el akart lopni egy gépkocsit a debreceni férfi.

Debrecen - Megrongált és el akart lopni egy gépkocsit a debreceni férfi.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére telefonon tett bejelentést egy debreceni lakos 2014. szeptember 1-jén 16 óra 15 perc körül arról, hogy a Ruyter utcán egy férfi egy személygépkocsit tör fel.

A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek és tetten érték a 43 éves helyi lakost, aki betörte egy Volvo típusú személygépkocsi ablakát. Az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra D. Jánost, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt beismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy fel akarta nyitni a jármű motorháztetejét, azért, hogy az üzemen kívüli gépkocsit megjavítsa és ellopja.

A Debreceni Rendőrkapitányság 2014. szeptember 11-én befejezte a lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában