Helyi közélet

2014.09.16. 09:32

A világrekorder Badár nem nyomja el kollégáit

Debrecen - A Dumaszínház humoristái szeptember 25-én „jammelnek” a Lovardában: Aranyosi Péter, Badár Sándor és Kovács András Péter közösen állnak színpadra a Dumajam produkcióban.

Debrecen - A Dumaszínház humoristái szeptember 25-én „jammelnek” a Lovardában: Aranyosi Péter, Badár Sándor és Kovács András Péter közösen állnak színpadra a Dumajam produkcióban. A három humorista egy időben, egymás szavába talán éppen nem vágva, de mindenképpen laza, sztorizós stílusban áll a közönség elé a Dumajam műsorral, az őszi dumás sorozat első akkordjaként.

Ez egy nagyon jó, kipróbált formáció, fél éves kísérlet eredménye, már most tudom borítékolni, hogy nagyon fogja élvezni a közönség. A trió abból a szempontból is telitalálat, hogy mindenki naprakész, mindig tud újat mondani, így lehetetlen megunni a közös fellépéseket” – súgta portálunknak Badár Sándor, aki szerint mindenkinek mindenre van egy jó mondata ebben a közös műsorban.

Aranyosi Péter az elmúlt héten annak az aggodalmának adott hangot, hogy a stand up világrekordját is tartó Badárt nehezen tudják majd visszafogni.

Petinek időről időre előjön ez a fóbiája, azt hiszi, hogy ha én sokat beszélek, akkor ő majd kevesebbet teheti ugyanezt. Úgy gondolom nem az én visszafogásomon lesz a hangsúly, mindannyian vagyunk elég exhibicionisták ahhoz, hogy sokat tudjunk szövegelni, fontos viszont, hogy megtaláljuk a harmóniát” – válaszolt Badár Sándor kollégája félelmeire.

HBN–SZL


Debrecen - Különleges produkcióval kezdődik az ősz első Dumaszínháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában